top of page

Meedoen is een voorrecht

"Je bent altijd enthousiast" geven de mensen mij vaak als feedback.

Dat vind ik nogal wiedes, want met een multidisciplinair team van gedreven professionals een week aan de slag om wat moois te maken, is een voorrecht. Daar word ik enthousiast van!

Flow

Werken in succesvolle projecten

aan succesvolle ontwerpen

met woorden, daden en passie. 

High energy, high yield.

Èn met rustmomenten.

Dat creëert flow

Vragen? Bel me op: 024 663 7277

Teamgenoten

Met veel teamgenoten waar ik studiecoach van mocht zijn, werk ik graag nog een keer samen. Het is prachtig om te zien hoe iedereen het onderste uit zijn kan haalt! Talentvol, gedreven, goed ambachtswerk, soms zeldzame expertise. En heel veel gezond verstand. 

Doe mee

Als ik vertel over onze ontwerpstudies zegt iedereen "Dat is leuk werk!, misschien ook wel iets voor mij". "Doe een keer meer in een ontwerpteam", zeg ik dan,  "of volg onze training".

Analytisch en dan creatief

Ik kan als systems engineer héél analytisch zijn. En in een creatieve fase uiterst creatief. Als value en business manager richt ik me op waar de klant nu echt warm van wordt en zijn schaarse geld of tijd aan wil besteden. En hoe de organisatie zichzelf in staat stelt dat doel in zicht te krijgen en ernaar te handelen. Maar altijd was het 't teamwork dat de topprestatie bracht dat we alleen onmogelijk hadden kunnen bereiken. Daarvan word ik elke keer weer heel blij verrast.

Iedereen aan de ontwerpstudie!

"Een onwerpstudie is inderdaad een ontzettend leuk deel van een ontwerptraject. Het is nu nog te onbekend, maar anders deed iedereen het".

I have a dream

Mijn droom? Werken aan de African Society of Value Engineers. Die bestaat nog niet, maar dat kan veranderen!

Tegengas geven

De nieuwsgierigheid en creativiteit van mijn twee kinderen lijken op school soms afgeleerd te worden nu ze pubers zijn. Ik bied tegengas ; )

bottom of page