top of page
“Het zit er al lang in. Maar hoe krijgen we het er uit? ”

Niets zo praktisch als een goed proces

Wij helpen uw medewerkers en klanten om uw services of diensten te optimaliseren. Met creatieve technieken, uitgekiende analyses, begrotingen en kritisch denken. Met focus op de Klant/gebruikers, het budget en op betere prestaties. Hoe zou dat op een dienst of product van u kunnen uitwerken? Bent u al een beetje 'bedrijfsblind'? Of heeft u er al heel vaak over nagedacht of vergaderd en is de creativiteit er nu wel een beetje uit? Dan wordt het tijd een frisse blik te organiseren. 

De honderd ontwerpstudies die wij uitvoerden gingen om investeringen van €1ton tot €1miljard en betaalden zich ruim honderdvoudig terug. Risico's werden verkleind en doorlooptijden flink versneld. Samen ontdekten en creëerden we win-win situaties. De acceptatie van stakeholders bleef gelijk of nam toe. Soms werden combinatiemogelijkheden ontdekt waardoor nieuwe financiers opeens graag wilden bijdragen. 

U gaat met een klein team van 5 tot 10 personen tot een week de hei op met enkele van uw eindgebruikers. Het team staat onder leiding van onze ontwerpcoach die het uitgekiende pressure cooking ontwerpproces leidt. Wij gebruiken beproefde workshop- en facilitatiewerkvormen. Soms gebruiken we ook onze online workshop

software die wij speciaal voor online workshops ontwikkelden. 'Work from home' werkt heel goed als mensen elkaar al kennen.


Dit ontwerpproces kost relatief weinig tijd, vergemakkelijkt implementatie, levert meer klanttevredenheid en betere performance. Het enthousiasme aan het eind van de studie laat altijd weer zien dat het ècht werkt.

Het ontwerpteam zelf neemt geen besluiten, zodat ze zich op het creatieve ontwerpproces kunnen focussen, zonder gebonden te zijn aan allerlei regels die hiervoor eigenlijk nooit zijn bedoeld of die verouderd zijn. Aan opdrachtgever / besluitvormer worden de uitgewerkte opties en adviezen voorgelegd die de uiteindelijke keuze kan maken.

Hoe stellen we het team samen? Klik hier

bottom of page