top of page
EEN WMHK-STUDIE

Gaat uw geld ook meestal op? Zijn er meer wensen dan budget? Dan hanteert u ook vast wel eens de kaasschaafmethode maar krijgt u "historisch gegroeide oplossingen". Na een tijd (reorganisaties? concurrentie? politiek?) wordt het onhoudbaar qua risico's, kosten, duurzaamheid, prestaties, draagvlak en imago. Hoe zorgt u dan 'best value for money'?​

Een praktisch antwoord hierop is de ontwerpstudie: binnen een budget en tijdbestek waarvoor anders half werk geleverd moet worden.

Nog wat redenen om een ontwerpstudie uit te voeren? Oplossingen moeten steeds beter, budgetten worden niet groter en ondertussen veranderen de klantwensen. Daar is werk aan de winkel! 

Ga de uitdagingen slim aan en zorg voor een goede pers. Als dat ook nog begrijpelijke informatie oplevert die iedereen snapt, dan is de basis gelegd voor oplossingen die beter werken maar minder kosten. Zo wordt besluitvorming gemakkelijk.

En dit is nu precies waarvoor ons ontwerpproces is gemaakt. 

Ontwerpcoach Hein of Timme nemen het team drie tot vijf dagen mee "de hei" op, het liefst dáár waar de klant is.

Wie wilt u in uw team hebben zodat u de optimale resultaten haalt? Uw eigen medewerkers, wellicht één of twee externe deskundigen, klanten!!, en misschien ook leveranciers?

In een ontwerpstudie wordt heel veel mogelijk. Met creatieve technieken, uitgekiende analyses, begrotingen en kritische ontwerp-reviews. De klant staat centraal. En er zal hard gewerkt worden om binnen het budget betere prestaties te verkrijgen. Inclusief behoud van draagvlak en tevreden klanten. 


Onze ontwerpstudies gingen om investeringen van €1ton tot €1miljard en betaalden zich gemiddeld ruim honderdvoudig terug. Ontwerpen werkten erna veel beter, risico's werden kleiner en de planning sterk ingekort. 

"Als je doet wat je altijd hebt gedaan, zul je krijgen wat je altijd hebt gekregen". Het proces is intuïtief, analytisch, creatief en is heel slim opgezet. Wij organiseren het dagelijks. Uw team met onze ontwerpcoach kan snel resultaten leveren die opvallend veel beter zijn.

Wat is het resultaat van een ontwerpstudie? Klik hier

EEN WEEK INTENSIEF AAN DE SLAG MET EEN KLEIN TEAM

"Best value for money" vraagt om een goed verhaal

Biedt value for money! (met je product of dienst)
Ontwerp diensten en producten naar je budget hebt
​Bezuinig slim en behoud tevreden gebruikers
Ontwerp naar wat het mag kosten volgens je klant
Maak het zó goed dat je meer kunt vragen

Value for MONEY

Met onze ontwerpstudie kunnen heel veel vragen worden beantwoord die over geld gaan, zoals: 

  1. Welke oplossingen bieden 'value for money'?

  2. Hoe blijven we binnen budget? Vanaf het begin, tijdens uitvoering en daarna? Wat en hoe moeten we ontwerpen, plannen en waar moeten we op toezien? 

  3. Hoe maken we gebruik van kennis die verspreid ligt binnen en buiten de organisatie?

  4. Hoe halen we het meeste uit een vastgesteld budget? 

  5. Wat kunnen we nog wel als op een budget wordt gekort? Hoe halen we daar het meeste uit? En dat natuurlijk met behoud van tevreden medewerkers

  6. Welk budget is benodigd voor een bepaald wensenpakket? Wat kan er, en zijn onze eisen en wensen realistisch, niet te duur en wat kan er nog méér mee?

  7. Welke eisen zijn maatgevend? En wat kosten die? Zijn er eisen die geld kosten maar niet veel bijdragen?

  8. Kunnen we bestaande budgetten combineren, of anderen interesseren om mee te investeren (1+1=3?)

  9. Daag het team uit op uw ambities! Mag het ook wat méér waarde zijn?

SLIM WERKEN. OPLOSSINGEN ONTWERPEN MET EEN GOEDE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING WAARVAN UW KLANTEN EN STAKEHOLDERS BLIJ WORDEN

Meer resultaat en nog steeds de krenten uit de pap met minder geld

bottom of page